BANAZ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ İLE İMAM HATİP LİSESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
Banaz’da öğrencilerin değerler eğitimi ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla Banaz İlçe Müftülüğü ile Miyase Durmuş Tanış Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Banaz İlçe Müftülüğü ve Miyase Durmuş Tanış Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında öğrencilerin millî, manevi, ahlaki ve kültürel değerleri benimsemelerini sağlamak, akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan “İşbirliği Protokolü” resmiyet kazandı.
Protokol kapsamında Banaz İlçe Müftüsü Remzi Karadoğan başkanlığında din hizmetleri uzmanı, Kur’an kursu öğreticileri, din görevlileri ve idari personelden oluşan bir ekip okul ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığının ve Banaz İlçe Müftülüğünün görevleri, din hizmetlerinde kariyer olanakları, topluma yönelik manevi rehberlik ve hizmet faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı. Okul yönetimi ve öğrenciler, gerçekleştirilen bilgilendirme programından duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tür çalışmaların öğrencilerin mesleki farkındalıklarını güçlendirdiği ifade edildi. Banaz İlçe Müftülüğü ile okul yönetimi, işbirliği faaliyetlerinin yıl boyunca çeşitli etkinliklerle devam edeceğini belirtti.