İLÇEMİZDE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE DEVAM
İlçemizde düzenlenen iki ayrı operasyonda, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı şüphesiyle takip altında bulunan 4 kişi polis ekiplerince suçüstü yakalandı. İlçe genelinde denetimlerini aralıksız sürdüren Banaz Emniyet Personeli şüphelileri eş zamanlı operasyonla etkisiz hale getirdi.
Operasyonlar sırasında yapılan aramalarda yaklaşık 5.000 TL değerinde metamfetamin (met) ve 17.000 TL değerinde A4 sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Ele geçirilen maddelere el konulurken, şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.
Banaz İlçe Emniyet Müdürlüğü, operasyonların ardından yaptığı açıklamada uyuşturucu ile mücadelede kararlılığını şu sözlerle vurguladı: “Her uyuşturucu kullanıcısı potansiyel bir satıcıdır. İlçemizde uyuşturucu ile mücadeleye taviz vermeden devam edeceğiz. Kimse, Banaz’da insanlarımızı zehirleyebile-ceğini düşünmesin. Hedefimiz tertemiz bir Banaz’dır.” Öte yandan, Banaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü bu çalışmaların Banazlı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı, halkın uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi yönünde güçlü bir beklenti içinde olduğu belirtildi. Yetkililer, ilçe genelindeki huzur ve güven ortamının korunması amacıyla operasyonların kesintisiz devam edeceğini ifade etti.