İYİ PARTİ’DE YENİ BAŞKANLA KAHVALTI

Banaz İyi Parti İlçe Başkanlığı geçtiğimiz pazar günü bir kahvaltı düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde Banaz ilçe Başkanlığı görevini devralan İdris Gündüz, kahvaltıda partililerle buluşarak tanışma ve kaynaşma sağlanmasını amaçladıklarını belirtti.

Kahvaltıya Uşak İl Başkanı Şener Toköz, Merkez ilçe Başkanı Hakan Savaş, Dumlupınar İlçe Başkanı Murat Güngör, Başkan yardımcısı Şükrü Erbay ve İYİ Toplum Gönüllüleri Avrupa Divan Üyesi Ali Aker ve ilçe yönetim kurulu katıldı.

İYİ Parti Banaz ilçe Başkanı İdris Gündüz, kahvaltı programına katılanlara teşekkür etti. İl Başkanı Şener Toköz gündemdeki günün siyasi konular, ilçede yapılması gereken ve çözülmesi gereken konular masaya yatırıldı ve istişarelerde bulunuldu.

Zor günlerden geçen esnaf, işçi ve çiftçi vatandaşların sorunları da görüşülerek il başkanımız nasıl bir yol haritası çizilmesi gerektiği konusunda Banaz ilçe yönetimini bilgilendirici fikirlerde bulundu. İl Başkanı Toköz, “İyi Parti’de sen, ben yok, biz varız. İYİ'leri bir araya getirip buluşturan Banaz İlçe Başkanımız Sayın İdris Gündüz bey ve yönetimi başta olmak üzere katılım sağlayan misafirlerimize de teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.