UŞAK’TAN TERÖRE KARŞI PROTESTO

Bölgesel 24.03.2016 - 10:12, Güncelleme: 15.08.2022 - 13:07 2391+ kez okundu.
 

UŞAK’TAN TERÖRE KARŞI PROTESTO

Dün saat 17.00’da Uşak halkı Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız ve terörle mücadelede şehit düşen askerlerimizin hatıralarına saygı duymak, isyanlarını dile getirmek adına Atatürk Parkında buluştu. Uşak Baro Başkanı Baki Kantar da konuşmacı olarak katıldı. Konuşmasında; Devletimizin kalbi olan başkentimizdeki bu patlamamanın toplumumuzu derinden yaraladığı, bu gibi terör olaylarında din, dil, ırk, mezhep gözetmeksizin bir bütün olunması gerektiğini aktardı. Tüm siyasi parti ve kuruluşları terörle mücadele konusunda taraf tutmaksızın kenetlenmeye ve bir bütün olmaya davet etti. Programa Uşak Barosu, Uşak Esnaf Odaları Birliği, Uşak Ziraat Aletleri ve Nakil Vasıtaları Tamircileri Esnaf Odası, Uşak Kamu Sen, Uşak Türk İş, Uşak Veteriner Hekimler Odası, Uşak Makine Mühendisleri Odası, Uşak Eczacılar Odası, Uşak Diş Hekimleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Şubesi, Uşak Tabip Odası, Uşak Mimarlar Odası, Uşak Elektrik Mühendisleri Odası, Uşak Harita Mühendisleri Odası, Uşak Ziraat Mühendisleri Odası Temsilciliği, Uşak MHP İl Başkanlığı, Uşak CHP İl Başkanlığı, Uşak Büyük Birlik Partisi Başkanlığı, Uşak Eğitim İş, Uşak Kesk, Uşak Eğitsen, Uşak Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası, Uşak Atatürkçü Düşünce Derneği, Uşak Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Türk Ocakları Uşak Şubesi, Uşak Ülkü Ocakları, Uşak Alperen Ocakları, Uşak Alevi Kültür Derneği, Banaz Sanayi Sitesi Başkanlığı ve Uşaklılar katıldı.

Dün saat 17.00’da Uşak halkı Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız ve terörle mücadelede şehit düşen askerlerimizin hatıralarına saygı duymak, isyanlarını dile getirmek adına Atatürk Parkında buluştu.

Uşak Baro Başkanı Baki Kantar da konuşmacı olarak katıldı. Konuşmasında;
Devletimizin kalbi olan başkentimizdeki bu patlamamanın toplumumuzu derinden yaraladığı, bu gibi terör olaylarında din, dil, ırk, mezhep gözetmeksizin bir bütün olunması gerektiğini aktardı. Tüm siyasi parti ve kuruluşları terörle mücadele konusunda taraf tutmaksızın kenetlenmeye ve bir bütün olmaya davet etti.
Programa Uşak Barosu, Uşak Esnaf Odaları Birliği, Uşak Ziraat Aletleri ve Nakil Vasıtaları Tamircileri Esnaf Odası, Uşak Kamu Sen, Uşak Türk İş, Uşak Veteriner Hekimler Odası, Uşak Makine Mühendisleri Odası, Uşak Eczacılar Odası, Uşak Diş Hekimleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Şubesi, Uşak Tabip Odası, Uşak Mimarlar Odası, Uşak Elektrik Mühendisleri Odası, Uşak Harita Mühendisleri Odası, Uşak Ziraat Mühendisleri Odası Temsilciliği, Uşak MHP İl Başkanlığı, Uşak CHP İl Başkanlığı, Uşak Büyük Birlik Partisi Başkanlığı, Uşak Eğitim İş, Uşak Kesk, Uşak Eğitsen, Uşak Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası, Uşak Atatürkçü Düşünce Derneği, Uşak Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Türk Ocakları Uşak Şubesi, Uşak Ülkü Ocakları, Uşak Alperen Ocakları, Uşak Alevi Kültür Derneği, Banaz Sanayi Sitesi Başkanlığı ve Uşaklılar katıldı.

Habere ifade bırak !
Avni Erdal Sarıoğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilbanazgazetesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.