ET FİYATLARI DURDURULAMIYOR

Bölgesel 20.06.2017 - 09:35, Güncelleme: 15.08.2022 - 13:07 2891+ kez okundu.
 

ET FİYATLARI DURDURULAMIYOR

Et fiyatlarına ne kadar müdahale yapılsa da fiyatları yükselmeye devam ediyor. Fiyatların özellikle Ramazan ayında yükselmesi vatandaşların tepkilerine yol açıyor. İlçemizde kıyma 37 liraya kadar çıkarken, pek ilgi görmeyen kemikli kuzu etinin 45 liraya yükseldiği belirtiliyor. Diğer taraftan dar gelirlinin can simidi tavuktaki fiyat yükselişi de dikkati çekiyor. 8 buçuk liraya ulaşan bütün tavuk fiyatının yanısıra baget 10,50, kanat 16 lirayı buldu.

Et fiyatlarına ne kadar müdahale yapılsa da fiyatları yükselmeye devam ediyor. Fiyatların özellikle Ramazan ayında yükselmesi vatandaşların tepkilerine yol açıyor. İlçemizde kıyma 37 liraya kadar çıkarken, pek ilgi görmeyen kemikli kuzu etinin 45 liraya yükseldiği belirtiliyor.

Diğer taraftan dar gelirlinin can simidi tavuktaki fiyat yükselişi de dikkati çekiyor. 8 buçuk liraya ulaşan bütün tavuk fiyatının yanısıra baget 10,50, kanat 16 lirayı buldu.

Habere ifade bırak !
A. Erkin Sarıoğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilbanazgazetesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.