ESNAF FESTİVALİ’NİN İLKİ HAFTA SONU YAPILACAK

Bölgesel (Yeşil Banaz Gazetesi) - Yeşil Banaz Gazetesi | 28.07.2026 - 18:03, Güncelleme: 28.07.2026 - 18:03 42 kez okundu.
 

ESNAF FESTİVALİ’NİN İLKİ HAFTA SONU YAPILACAK

ESNAF FESTİVALİ’NİN İLKİ HAFTA SONU YAPILACAK
ÜÇ GÜN SÜRECEK ETKİNLİĞİN AYRINTILARI HEYECANLA BEKLENİYOR • Banaz’da ilk defa düzenlenecek Esnaf Festivalinde ünlü sanatçılar da sahne alacak. Banaz bu hafta sonu yeni bir festival etkinliğine dahil olacak. İlçemizdeki 3 kurum ve kuruluşun ortaklaşa düzenlediği 1. Banaz Esnaf Festivali hafta sonunda gerçekleşecek. Banaz’da ilk defa düzenlenecek “Esnaf Festivali” bu hafta sonu ilçemizde yapılacak. 30-31 Temmuz 2026 ve 1 Ağustos 2026 günlerinde gerçekleştirilecek olan festivalde ünlü sanatçılar da sahne alacak. Banaz Belediyesi, Banaz Esnaf Odası ve Banaz Karma Sanayi Sitesi başkanlığının ortaklaşa düzenlediği organizasyon ilçemiz Atatürk Kültürpark Açık Alanında yapılacak. Banaz Esnaf Odası Başkanı Harun Aydemir ile Banaz Karma Sanayi Sitesi Başkanı Osman Genç’in uzun zamandır hazırlık yaptığı festivalin 1. gününde Sanatçı Aslı Güngör, 2. gününde Ekin Uzunlar ve 3. gününde Grup Koliva Kültürpark’ta sahne alacak. Asıl amacının esnaflarımıza destek olduğu belirtilen festivalde Kültürpark alanına standlar kurularak alışveriş ve tanıtım olanağı sağlanacak. Alışveriş, eğlence ve sosyal etkinliklerle birlikte çocuklarla yönelik çeşitli aktivitelerin de yapılacağı öğrenildi. İlçemizde 3 gün sürecek Esnaf Festivali’ndeki ayrıntıları merakla beklediklerini belirttiler.
ESNAF FESTİVALİ’NİN İLKİ HAFTA SONU YAPILACAK

ÜÇ GÜN SÜRECEK ETKİNLİĞİN AYRINTILARI HEYECANLA BEKLENİYOR

• Banaz’da ilk defa düzenlenecek Esnaf Festivalinde ünlü sanatçılar da sahne alacak.

Banaz bu hafta sonu yeni bir festival etkinliğine dahil olacak. İlçemizdeki 3 kurum ve kuruluşun ortaklaşa düzenlediği 1. Banaz Esnaf Festivali hafta sonunda gerçekleşecek.

Banaz’da ilk defa düzenlenecek “Esnaf Festivali” bu hafta sonu ilçemizde yapılacak. 30-31 Temmuz 2026 ve 1 Ağustos 2026 günlerinde gerçekleştirilecek olan festivalde ünlü sanatçılar da sahne alacak.
Banaz Belediyesi, Banaz Esnaf Odası ve Banaz Karma Sanayi Sitesi başkanlığının ortaklaşa düzenlediği organizasyon ilçemiz Atatürk Kültürpark Açık Alanında yapılacak. Banaz Esnaf Odası Başkanı Harun Aydemir ile Banaz Karma Sanayi Sitesi Başkanı Osman Genç’in uzun zamandır hazırlık yaptığı festivalin 1. gününde Sanatçı Aslı Güngör, 2. gününde Ekin Uzunlar ve 3. gününde Grup Koliva Kültürpark’ta sahne alacak.
Asıl amacının esnaflarımıza destek olduğu belirtilen festivalde Kültürpark alanına standlar kurularak alışveriş ve tanıtım olanağı sağlanacak. Alışveriş, eğlence ve sosyal etkinliklerle birlikte çocuklarla yönelik çeşitli aktivitelerin de yapılacağı öğrenildi.
İlçemizde 3 gün sürecek Esnaf Festivali’ndeki ayrıntıları merakla beklediklerini belirttiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilbanazgazetesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.