KURBANLIK FİYATLARINDA DÜŞÜŞ YOK!
KURBANLIK FİYATLARINDA DÜŞÜŞ YOK!
KURBANLIK FİYATLARINDA DÜŞÜŞ YOK!
• Yarın başlayacak Kurban Bayramı için kurulan bayram pazarında kurbanlık fiyatlarında önemli bir düşüş görülmedi.
İlçemizde yarın başlayacak olan Kurban Bayramı için kurbanlık fiyatlarında beklenen düşüş olmadı. Pazardaki kurbanlık fiyatları resmen cep yakıyor.
Bölgemizde uzun zamandır kapalı olan hayvan pazarlarının kurbanlık fiyatlarını düşüreceği beklenirken durum tam tersine oldu. Pazardaki fiyatların yüksek olması sebebiyle cumartesi günkü pazarda beklenen satışlar gerçekleşmedi.
Kurbanlık hayvanların oldukça fazla olmasına rağmen küçükbaş fiyatları 20 bin ile 35 bin lira bandından seyretti. Büyükbaşlar ise 100 bin lira ile 350 bin lira arasında değişkenlik gösterdi. Ancak vatandaşlar kurbanlıkları uzaktan seyretmek zorunda kaldılar.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


