UŞAKSPOR 3-0'LA KENDİNE GELDİ

Bölgesel (Yeşil Banaz Gazetesi) - Yeşil Banaz Gazetesi | 29.09.2026 - 12:25, Güncelleme: 29.09.2026 - 12:25 112 kez okundu.
 

UŞAKSPOR 3-0'LA KENDİNE GELDİ

UŞAKSPOR 3-0'LA KENDİNE GELDİ
TFF 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Uşakspor ligdeki ilk galibiyetini aldı. Uşak Bireylül stadında 1922 Akşehir’i konuk eden Aşigolar Akşehirspor’u 3-0 mağlup etti. . Lig 2. Grup'ta 4. hafta karşılaşmaları oynandı. 1922 Akşehirspor, deplasmanda Uşakspor ile karşılaştı. Uşakspor, karşılaşmanın 28. dakikasında Yusufhan Çalık'ın golüyle öne geçti. 34. dakikada Türk futbolunun tecrübeli isimlerinden olan 39 yaşındaki Yasin Öztekin ikinci golü kaydetti. Maçın ilk devresini 2-0 galip tamamlayan kırmızı siyahlılar 51. dakikada Emirhan Zaman ile farkı 3'e çıkardı. Kalan dakikalar sonucu değiştirmedi ve 1922 Akşehirspor deplasmandan 3-0'lık yenilgiyle döndü. Öte yandan Uşakspor maçının ardından 1922 Akşehirspor Kulübü Başkanı Aydın Ceylan, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Aydın Ceylan, “Sorumluluk üstlenmek nasıl bir hizmetse, gerektiğinde sorumluluktan kaçmadan görevi bırakabilmek de hizmetin bir parçasıdır. Bu anlayışla 1922 Akşehirspor Kulübü Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Yönetim Kurulumuz görevinin başındadır ve kulübümüzün faaliyetleri kesintisiz şekilde devam edecektir” ifadesini kullandı. Grupta en büyük şampiyon adayı Balıkesirspor, bu hatfa karşılaştığı Eskişehirspor’a 7-1 yenilince hem ortalık karıştı hem de liderlikten oldu. Puanını 5'e yükselten Uşakspor bu hafta sonu Ankara’da 9 puanla ligin 2. sırasındaki Etimesgutspor’a konuk olacak.
UŞAKSPOR 3-0'LA KENDİNE GELDİ
TFF 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Uşakspor ligdeki ilk galibiyetini aldı. Uşak Bireylül stadında 1922 Akşehir’i konuk eden Aşigolar Akşehirspor’u 3-0 mağlup etti.
. Lig 2. Grup'ta 4. hafta karşılaşmaları oynandı. 1922 Akşehirspor, deplasmanda Uşakspor ile karşılaştı. Uşakspor, karşılaşmanın 28. dakikasında Yusufhan Çalık'ın golüyle öne geçti. 34. dakikada Türk futbolunun tecrübeli isimlerinden olan 39 yaşındaki Yasin Öztekin ikinci golü kaydetti.
Maçın ilk devresini 2-0 galip tamamlayan kırmızı siyahlılar 51. dakikada Emirhan Zaman ile farkı 3'e çıkardı. Kalan dakikalar sonucu değiştirmedi ve 1922 Akşehirspor deplasmandan 3-0'lık yenilgiyle döndü.
Öte yandan Uşakspor maçının ardından 1922 Akşehirspor Kulübü Başkanı Aydın Ceylan, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Aydın Ceylan, “Sorumluluk üstlenmek nasıl bir hizmetse, gerektiğinde sorumluluktan kaçmadan görevi bırakabilmek de hizmetin bir parçasıdır. Bu anlayışla 1922 Akşehirspor Kulübü Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Yönetim Kurulumuz görevinin başındadır ve kulübümüzün faaliyetleri kesintisiz şekilde devam edecektir” ifadesini kullandı.
Grupta en büyük şampiyon adayı Balıkesirspor, bu hatfa karşılaştığı Eskişehirspor’a 7-1 yenilince hem ortalık karıştı hem de liderlikten oldu.
Puanını 5'e yükselten Uşakspor bu hafta sonu Ankara’da 9 puanla ligin 2. sırasındaki Etimesgutspor’a konuk olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilbanazgazetesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.