KIZILAY’DAN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Bölgesel (Yeşil Banaz Gazetesi) - Yeşil Banaz Gazetesi | 04.11.2025 - 12:40, Güncelleme: 04.11.2025 - 12:40 304 kez okundu.
 

KIZILAY’DAN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

KIZILAY’DAN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
• Kızılay Haftası’nda ilçemizde “Kan Bağışı Kampanyası” başladı. • 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında, ilçemizde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Etkinlikler çerçevesinde, Kültürpark alanında vatandaşlardan tüm gün boyunca kan bağışı kabul edildi. Banaz Muhtarlar Derneği Başkanı Önder Kıral, kan vermenin insan vücuduna faydalı olmasının yanı sıra, ihtiyacı olan bir kişinin iyileşmesine vesile olmanın gurur verici bir duygu olduğunu söyledi. Yetkililer, yapılan her kan bağışının bir hayat kurtarabileceğini vurguladı ve vatandaşları duyarlılığa davet etti.
KIZILAY’DAN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

• Kızılay Haftası’nda ilçemizde “Kan Bağışı Kampanyası” başladı.

• 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında, ilçemizde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Etkinlikler çerçevesinde, Kültürpark alanında vatandaşlardan tüm gün boyunca kan bağışı kabul edildi.

Banaz Muhtarlar Derneği Başkanı Önder Kıral, kan vermenin insan vücuduna faydalı olmasının yanı sıra, ihtiyacı olan bir kişinin iyileşmesine vesile olmanın gurur verici bir duygu olduğunu söyledi.

Yetkililer, yapılan her kan bağışının bir hayat kurtarabileceğini vurguladı ve vatandaşları duyarlılığa davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilbanazgazetesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.