UŞAK VALİSİ OKUR’DAN ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE İFTAR

Bölgesel 07.06.2017 - 10:03, Güncelleme: 15.08.2022 - 13:07 2752+ kez okundu.
 

UŞAK VALİSİ OKUR’DAN ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE İFTAR

Ramazan ayı münasebetiyle Vali Ahmet Okur ve eşi Hatice Nur Okur, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile iftar yemeğinde buluştu. Özel bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına, Vali Ahmet Okur ve eşi Hatice Nur Okur’un yanı sıra Milletvekilleri Mehmet Altay, Özkan Yalım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, protokol üyeleri ile şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı. Vali Okur iftarda yaptığı konuşmada ramazan ayının manevi atmosferinde bir iftar sofrasında şehit aileleriyle buluşmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade etti. Şehit ailelerinin her fırsatta yanlarında olduğunu belirten Okur, şöyle konuştu: "Bu benim için bir görev değil bir onurdur. Çünkü siz çok değerli şehit analarımız şehit babalarımız böyle bir evlat yetiştirmekle onu aziz vatanımıza şehit vermekle herkese nasip olmayacak bir mertebede bulunuyorsunuz. Türkiye gücünü sizden alıyor. 'Ya şehit ol ya gazi' diyen başka bir millet yoktur. Allah Allah nidalarıyla cephede mücadele eden ve gül bahçesine girmişcesine şehadete koşan başka bir millet yoktur. Bu duygu ve düşünce göğsümüzdeki imandan kaynaklanır. Ortadoğu'da, dünya siyaseti çok vahşi bir şekilde yaşanıyor. Bizlerde bu siyasetin merkezinde de Türkiye yer alıyor. Çok çetin mücadeleler içinden geçiyoruz. Geçtiğimiz gün 13 şehit verdik. Onlar kahramanca mücadele ettiler. Şehadet şerbetini içmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Sizler iyi ki varsınız sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” Konuşmaların ardından iftar programı İl Müftüsü Eyüp Baldemir tarafından yapılan dua ile sona erdi.

Ramazan ayı münasebetiyle Vali Ahmet Okur ve eşi Hatice Nur Okur, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile iftar yemeğinde buluştu.

Özel bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına, Vali Ahmet Okur ve eşi Hatice Nur Okur’un yanı sıra Milletvekilleri Mehmet Altay, Özkan Yalım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, protokol üyeleri ile şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Vali Okur iftarda yaptığı konuşmada ramazan ayının manevi atmosferinde bir iftar sofrasında şehit aileleriyle buluşmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade etti.
Şehit ailelerinin her fırsatta yanlarında olduğunu belirten Okur, şöyle konuştu: "Bu benim için bir görev değil bir onurdur.

Çünkü siz çok değerli şehit analarımız şehit babalarımız böyle bir evlat yetiştirmekle onu aziz vatanımıza şehit vermekle herkese nasip olmayacak bir mertebede bulunuyorsunuz. Türkiye gücünü sizden alıyor. 'Ya şehit ol ya gazi' diyen başka bir millet yoktur. Allah Allah nidalarıyla cephede mücadele eden ve gül bahçesine girmişcesine şehadete koşan başka bir millet yoktur. Bu duygu ve düşünce göğsümüzdeki imandan kaynaklanır. Ortadoğu'da, dünya siyaseti çok vahşi bir şekilde yaşanıyor. Bizlerde bu siyasetin merkezinde de Türkiye yer alıyor. Çok çetin mücadeleler içinden geçiyoruz. Geçtiğimiz gün 13 şehit verdik. Onlar kahramanca mücadele ettiler. Şehadet şerbetini içmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Sizler iyi ki varsınız sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Konuşmaların ardından iftar programı İl Müftüsü Eyüp Baldemir tarafından yapılan dua ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilbanazgazetesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.